Campingplads ved Limfjorden

Besøg os her ved Limfjorden i det skønne Midtjylland

Hjarbæk Fjord Camping

Valentine tilbud i uge 7 og 8 på valgfrie dage 

Book en plads til to personer i egen campingvogn i 3 døgn til 650,- inklusiv 5 kw pr dag, bad, internet, en flaske rødvin samt en smuk buket til fruen.

#detlillehusvedhjarbækfjord er ledig mellem den 9. til den 17. februar prisen er i denne periode 2000,- for 3 dage desuden får du en smuk buket til fruen samt en flaske rødvin

Bemærk…………. skal være reserveret før ankomst (pga blomsterne :)) skriv til info@hjfc.dk eller ring til Lone på 22131500

Se her da TV-MIDT VEST kom på besøg  https://www.tvmidtvest.dk/artikel/trods-vinter-og-kulde-det-bugner-med-gaester-hos-campingplads-ved-viborg

Besøg os her i det skønne Midtjylland 14 km fra Viborg og 22 km fra Skive i den sydlige del af Limfjorden. Her finder du skønne panorama pladser med udsigt over Hjarbæk Fjord og masser af sjov for børn.

På Hjarbæk Fjord Camping er der fred og ro, god stemning og campinghygge for alle. Der er flere vandrestier i forbindelse med campingpladsen og der er rig mulighed for aktiv ferie, se mere under oplevelser.

Vinteråbent: Kom gerne og besøg os om vinteren. I vaskehuset finder du vores vinterreception og nærmere information om check ind osv.

Butikken er lukket fra sidst i september til den 23. marts 2018. Receptionen er lukket, men når vi er hjemme åbner vi meget gerne og hilser på jer.

Du kan spille minigolf for 20,- pr person og alle udefra er mere end velkommen til at komme og spille fra påske frem til efterårsferien.

Midtjylland byder på masser af muligheder for udflugter uanset om I er til natur, fysiske oplevelser eller kunst og kultur. Se mere på www.visitviborg.dk og www.visitskive.dk

Vi har vinteråbent se mere her.

Vores hytter samt #detlillehusvedhjarbækfjord kan lejes hele året ring på 22131500 eller send en mail til info@hjarbaek.dk

Hjarbæk Fjord Camping har en enestående beliggenhed

Hjarbæk Fjord Camping har en enestående beliggenhed i et kuperet terræn, hvor en stor del af pladsen er opdelt i terrasser med en fantastisk udsigt over Hjarbæk Fjord i den sydlige del af Limfjorden. Der er mange pladser med gode læforhold. Vi stræber altid efter, at I får en plads efter jeres behov.
“Kongepladsen” plads 401 er en meget populær plads.

Til familier med mindre børn har vi pladser direkte på legepladsen, her er der en trampolin, vippedyr og gynger se LP1, LP2, LP3 på pladskortet

Der er to udekøkkener på pladsen.

Træf på Hjarbæk Fjord Camping

        

Kontakt os endelig på info@hjarbaek.dk, hvis I har lyst til at holde campingtræf, familie komsammen, børnefødselsdage, fætter/kusinefester eller firmaudflugter.

Vi har et hyggeligt festlokale til 90 personer til 1500,- i døgnet (+ varme om vinteren),  direkte ud til legepladsen og spillehallen.

Der er adgang til toiletter fra festlokalet

I køkkenet finder i alt nødvendig service, opvaskemaskine, ovn m.m.

Bemærk

  • Efter Løgstrup viser GPS fejl og dirigerer jer til stranden i Hjarbæk by, I skal køre efter camping-skiltene, når I kommer til området.
  • Vi har ikke middagslukket i weekender og hele højsæsonen.
  • Der er trådløst internet over hele pladsen.
  • “Slap af søndag” I lavsæsonen er I velkommen til at blive på pladsen til kl. 16.00
  • Pladsreservation gratis i hele sæsonen.
  • Den ene del af campingpladsen har pladser med læ, sol eller skygge, den anden del består af terrasser. Når du er på terrassen, er der en fantastisk udsigt over Hjarbæk Fjord og selvfølgelig er netop du en af de heldige, der får oplevelsen af en solnedgang, som altid er værd at køre efter.
  • Vi låner vores kanoer ud ganske gratis.
  • Der findes en Hjertestarter i toiletbygningen tæt på butikken.

Ta’ hunden med på camping.

Jeres hund er velkommen over hele campingpladsen, dog ikke i servicebygningerne og poolen, der er selvfølgelig kroge, så hunden kan vente på jer udenfor. Der er en hundeskov oppe på bakken, se pladskortet. Der må medbringes hund i hytte 4, 5 og i #detlillehusvedhjarbækfjord

Pool

Bjerget

Pladsoversigt

Seneste nyheder

Camping i naturskønne midtjylland