Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Åbning af Alverdens kunst i Hjarbæk

juli 20 @ 1:00 pm - 2:30 pm

Den officielle åbning af Alverdens Kunst i Hjarbæk, sker med fernisering, hvor der vil være taler og et godt glas vin, når udstillingen skydes i gang.

Fra den 20. juli til og med den 4. august lægger idylliske Hjarbæk haver til kunstudstilling under titlen: ”Alverdens Kunst i Hjarbæk”.
Beliggende ved Hjarbæk Fjord med de gamle Sjægte både i havnen er Hjarbæk et helt unikt sted.
Lyt til vindens susen i sivene, bølgernes slag mod kajen på havnen, fuglenes kvidren og mærk historiens vingesus med Sjægtenes vuggen i vandet.
Gå igennem de små gader med de idylliske huse og de spændende haver med masser af forskellig kunst.
Ikke mindre end 24 kunstnere udstiller i 24 forskellige haver, så der vil være rig mulighed for en ordentlig en på opleveren i en atmosfære der oser af idyl og hygge.
Når der bliver skrevet Alverdens Kunst, så menes der Alverdens Kunst: Der kan opleve kunst i alle mulige afskygninger. Lige fra Stentøjsler – Molér – Pottemageri – Glaskunst – Bronzeskulpturer til Pileflet og Raku.
Det er 6. år i træk at Hjarbæk Kunstudvalg under Hjarbæk Borgerforening arrangerer denne på alle måder anderledes og unikke kunstudstilling, og alle sejl er sat til for at give de besøgende en fantastisk oplevelse.
Den spændende udstilling og de smukke haver er åbne fra kl. 10.00 – 17.00 alle dage i tidsrummet fra den 20. juli til og med den 4. august.

Detaljer

Dato:
juli 20
Tidspunkt:
1:00 pm - 2:30 pm