Camping med Kano

 

En tur i kano er altid skøn – og særligt i naturskønne omgivelser. Glid fredfyldt gennem vandet på Hjarbæk Fjord og se, om du kan spotte sæler eller andet dyreliv omkring fjorden. Det er dejligt at være aktiv i naturen, og en tur på camping med kano er en god mulighed for at forene afslapning på ferien med sjove og hyggelige aktiviteter på vandet. Lån en kano hos Hjarbæk Fjord Camping og sejl afsted!

Nyd Hjarbæk Fjord i en kano

Hjarbæk Fjord Camping er fyldt med afslapning, god stemning og campinghygge for både børn og voksne – men campingpladsen er meget mere end det! Pladsen ligger nemlig midt i naturens flotte landskaber lige ved Limfjorden. 

Fjorden nydes allermest fra vandet på en sejltur i kano, og hos Hjarbæk Fjord Camping kan du derfor låne kanoer ganske gratis og få en hyggelig stund ude på vandet. Både børn og voksne kan have rigtig meget glæde af en campingferie med kanoture, så tag en familietur på fjorden i kano – det vil uden tvivl blive et hyggeligt sommerminde. 

Natur og motion på campingferien

Hjarbæk Fjord Camping har den ideelle placering for dig, der er et naturmenneske. Fjorden er nemlig udpeget som vildtreservat og er rig på natur med et spændende plante- og dyreliv. Omkring Hjarbæk Fjord kan du blandt andet være heldig at spotte oddere, sæler, flagermus, fiskehejrer og isfugle. 

De naturskønne omgivelser er den perfekte placering til vores hyggelige campingplads. Her har du derfor rig mulighed for at bruge naturen til at slappe af og komme ned i gear, men naturen – og særligt fjorden – inviterer også til mange aktiviteter, hvor pulsen kan komme op. 

Kombinationen af motion og natur er fantastisk, og hos Hjarbæk Fjord Camping har vi masser af muligheder for dig, der værdsætter både en aktiv livsstil og at være i naturen. Udover camping med kano, så kan du også prøve kræfter med SUB, havkajak, cykelture og meget andet.

Stemning fra pladsen

Book camping med kano her