Campingplads med poolBesøg os i det skønne Midtjylland

En campingferie med pool sætter prikken over i’et på ferien. Her kan både børn og voksne blive kølet ned på en varm sommerdag, og poolen inviterer samtidig til timevis af underholdning og leg for børnene. Hos Hjarbæk Fjord kan du komme på camping med pool, som bare lige gør sommerturen dét sjovere! 

Tag på camping med pool i sommermånederne

Når det danske vejr bliver lunere og temperaturerne pludselig stiger, så er der ikke noget som en kølig dukkert i poolen. På de varme sommerdage er der intet som en svømmetur i poolen efterfulgt af en god is. Hos Hjarbæk Fjord Camping kommer du på camping i Jylland med pool, der helt sikkert bliver en succes for både børn og voksne. 

 

  • Swimmingpoolen er opvarmet med varmepumpe til 27 grader. 
  • Poolen er åben fra 15. maj til den sidste søndag i august. 

Sjov og leg for børnene i poolen

Mange børn er glade for at svømme og bade i en pool. Vand giver nemlig uendelige muligheder for leg, og der kan derfor gå flere timer med at bade i poolen. Hvis du ikke er så meget til at bade i pool, så kan du i stedet holde øje med børnene, mens du soler dig på græsset eller læser i en god bog. Har du større børn med på camping, så er det også oplagt at slappe af og tage en rolig stund med en kop kaffe, mens ungerne fyrer den af i poolen. 

Brug fjorden som en naturlig pool

Skal du på camping i Jylland med pool, så finder du ikke mange steder som Hjarbæk Fjord Camping. Den idylliske placering i den sydlige del af Limfjorden skaber en fantastisk ramme for din campingferie, og udsigten lige ud til Hjarbæk Fjord frister med en badetur i vandet. 

 

Hos Hjarbæk Fjord Camping er der nemlig både en swimmingpool og fjorden – en helt naturlig pool. Her kan din hund også få lov til at komme med ud på en kølende badetur i vandet. Hunde er nemlig mere end velkomne på campingpladsen, så lad jeres firbenede ven tage del i badeturen og de mange ferieminder. 

 

Nogle foretrækker en swimmingpool, mens andre er mere til at bade i fjorden. Den skønne fjord er skøn at bade i i sommeren, men mange nyder også en tur i det kolde vand i vinterhalvåret. Er du vinterbader, så bliver omgivelserne ikke mere idylliske til en kold dukkert end her ved Hjarbæk Fjord Camping. 

 

Stemning fra pladsen

Book Campingtur med pool