Hjarbæk Fjord Camping fastliggere og Corona virus

Kære alle fastliggere.

Her på Hjarbæk Fjord Camping holder vi os løbende orienteret om situationen i forhold til COVID-19, vi følger alle de statsligt udmeldte anvisninger og retningslinjer, og vi opdaterer vores informationer til jer, når der kommer ændringer fra myndighederne.

Der er mange holdninger til om campingpladser skal åbne eller udskyde åbningen til efter Påske eller en anden dato. Morten og jeg har talt om det ufattelige mange gange, vi er af den opfattelse, at når vi følger myndighedernes anbefalinger, så kan vi holde åbent. Vi tror på, at vores fastliggere er ansvarlige mennesker og vil gøre som myndighederne kræver. Vi gør oftere rent og spritter af flere gange i døgnet.

 I den kommende tid vil der være mange ting, som vi plejer at gøre her på campingpladsen, som vi ikke gør i en periode.  Vi gir’ ikke hånd eller en krammer, når vi mødes, vi aflyser alle arrangementer i påsken, påskeløbet laver vi senere på foråret, da Lone har købt påskeæg 😊

Fra den 18. marts kl. 10 og pt. frem til den 30. marts er det ikke lovligt at være mere end 10 personer samlet – det gælder både inde og ude. Det betyder en række ændringer på campingpladsen, som vi forventer I alle overholder.  

Der er handsker ved alle indgange i servicebygninger og køkkener.

Vi opfordrer alle til at bruge eget toilet og køkken i campingvognen.

Butikken åbner den 27. marts, der må max være 4 personer i butikken ad gangen, tag handsker på, når du kommer ind i butikken. Vi sælger morgenbrød, som vi plejer.

Det er ikke tilladt at sidde i grupper foran butikken og spise is. Gå en tur eller tag isen med ned i campingvognen, området foran butikken er meget synligt for alle og vi ønsker ikke, at sende et signal om, at vi har cafe’ lignende stemning her på pladsen.

Cafeen er lukket indtil videre, der kan bestilles pizza, kylling med pastasalat og bacon som Takeaway.

Receptionen er åben, men der må kun være en person ad gangen, brug sprit eller handsker inden du går hen til skranken

Derudover vil de nye retningslinjer betyde, at:

Spillehallen er lukket

Hurlumhejhuset er lukket

TV-stuen er lukket

Køkkenet må ikke bruges til fællesspisning, der må kun være 2 personer i køkkenet ad gangen

Hoppepuderne er lukkede

Børn må ikke færdes alene på legepladserne

Vi forventer, at du sammen med os er med til at udgå smitte ved at overholde Sundhedsstyrelsens udmeldte retningslinjer.

Hvis du er i karantæne eller føler dig syg, forventer vi, at du bliver hjemme og ligeledes forholder dig til Sundhedsstyrelsens anvisninger.

Det er meget vigtigt for os alle sammen, at I alle tager disse tiltag alvorligt og vil hjælpe os og hinanden med at overholde alle de nye regler og tiltag for at undgå, at flere bliver smittet.
Vi håber på jeres forståelse og opfordrer alle til ikke at samles i grupper, at passe godt på jer selv og hinanden og nyde campinglivet på en anden måde ind til videre.

Man må gerne gå en tur

Man må gerne spille kort sammen med sine børn

Man må gerne sejle i kano med handsker på

Man må gerne kysse sin kone

Man må gerne vinke til sin nabo

Husk, der er så mange ting vi stadig kan gøre 😊

 

Venlig hilsen Morten og Lone