Camping på Hjarbæk Fjord Camping og Corona virus

REDIGERET 16.4 2021

Vi har åbent på Hjarbæk Fjord Camping trods Coronavirus. Vi følger myndighedernes anbefalinger og er i dialog med vores brancheforening for diverse tiltag og udvikling.

For at mindske smitterisikoen for alle har vi opsat beskyttelsesglas i receptionen. Der må kun være en person i receptionen. I butikken må der være max 8, der er der sprit ved indgangen. Husk at holde afstand, når i står i kø ved kasseapparatet.

Husk Sundhedsstyrelsens anvisninger Hold afstand, host/nys i ærmet, vask hænder og brug sprit.

Har du hoste eller andre influenzasymptomer skal du blive hjemme.

Vi har taget så mange forholdsregler, som muligt ift Coronavirussen. Vores personale har fået nøje instruktioner i, hvordan de kan mindske risici for vores gæster og for dem selv ved at følge anvisninger fra Sundhedsstyrelsen 

Vi skal passe på hinanden
Vi er så heldige, at alle på en campingplads har hvert deres ”lille hus”. Opfører vi os fornuftigt, vil smittefaren ikke være meget højere end hjemme hos os selv. Brug så vidt muligt jeres eget køkken og toilet i vognen.

Benytter I alligevel fællesfaciliteterne, er god håndhygiejne ekstrem vigtig. Der er håndsprit ved alle indgangsdøre. Husk kun 4 personer i køkkenerne ad gangen. Ved ude køkkenet holdes afstand. 

Legeplads med trampoliner og hoppepuder er åben, aktivitetsrum er fortsat lukket.

Få nyt på Facebook og hjemmesiden
Vi orienterer løbende ved evt. nye tiltag blandt andet ift Coronavirussen på vores åbne Facebook side

https://www.facebook.com/hjarbaekfjordcamping/, og vores side for fastliggere

https://www.facebook.com/groups/1585306941711219/, og selvfølgelig her på hjemmesiden

Venlig hilsen Morten og Lone