Camping på Hjarbæk Fjord Camping og Corona virus

REDIGERET 1. september 2020

Vi har åbent på Hjarbæk Fjord Camping trods Coronavirus. Vi følger myndighedernes anbefalinger og er i dialog med vores brancheforening for diverse tiltag og udvikling.

For at mindske smitterisikoen for alle har vi opsat beskyttelsesglas i receptionen. Der må kun være to personer i receptionen. I butikken er der sprit ved indgangen. Husk at holde afstand, når i står i kø ved kasseapperatet.

Husk Sundhedsstyrelsens anvisninger Hold afstand, host/nys i ærmet, vask hænder og brug sprit.

Har du hoste eller andre influenzasymptomer skal du blive hjemme.

Vi har taget så mange forholdsregler, som muligt ift Coronavirussen. Vores personale har fået nøje instruktioner i, hvordan de kan mindske risici for vores gæster og for dem selv ved at følge anvisninger fra Sundhedsstyrelsen 

Vi skal passe på hinanden
Vi er så heldige, at alle på en campingplads har hvert deres ”lille hus”. Opfører vi os fornuftigt, vil smittefaren ikke være meget højere end hjemme hos os selv. Brug så vidt muligt jeres eget køkken og toilet i vognen.

Benytter I alligevel fællesfaciliteterne, er god håndhygiejne ekstrem vigtig. Vi spritter flere gange om dagen. der er håndsprit ved alle indgangsdøre. Husk kun 4 personer i køkkenerne ad gangen. Ved ude køkkenet holdes afstand. 

Trampoliner og hoppepuder er åben. Hurlumhejhuset, TV-stuen og spille hallen er nu også åben.

Butikken
Butikken har hele tiden været åben med begrænset antal og nu også cafeen. Man må gerne sidde udenfor og nyde en is, fadøl eller en kop kaffe med afstand jf. myndighedernes regelsæt.

Få nyt på Facebook og hjemmesiden
Vi orienterer løbende ved evt. nye tiltag blandt andet ift Coronavirussen på vores åbne Facebook side

https://www.facebook.com/hjarbaekfjordcamping/, og vores side for fastliggere

https://www.facebook.com/groups/1585306941711219/, og selvfølgelig her på hjemmesiden

Venlig hilsen Morten og Lone