feriepakker 2022

Gode feriepakketilbud

Hos Hjarbæk Fjord Camping har vi samlet nogle feriepakker, for at gøre det let for dig som gæst at holde din ferie hos os.

Pakkerne er sammensat, så du kun behøver at tænke på at nyde din ferie. Resten sørger vi for.

Vinter

Hold en hyggelig vinterweekend, hos Hjarbæk Fjord Camping

Stemningen på campingpladsen er altid hyggelig om vinteren. luften er frisk og der er dejligt lunt på badeværelserne og i fælleskøkkenet.

Vi har lavet en god vinterpakke, hvor du kan overnatte i 4 valgfri dage. Vi har inkluderet en masse ting, som kan gøre din ferie ekstra hyggelig

Se detaljer om pakken herunder.

 • Vinterpakke
  Kr. 1.000,-
  4 overnatninger i egen campingvogn, inklusiv 7 kwh strøm pr døgn, bad, minigolf, kort over Hjertestien, en flaske rødvin, en stor Hancock øl, chokolade og franskbrød, der skal bages i vores hyggelige varme køkken. Du har frit forbrug af internet, mens du er her.

Efterårs tilbud

Hos Hjarbæk Fjord Camping har vi åbent hele året.

Der er ikke noget så hyggeligt som at sidde i sin dejlig varme campingvogn en efterårs weekend, med den flotteste udsigt over Hjarbæk Fjord. Og med hyggeligt samvær med andre campister, som også nyder det flotte efterår i Danmark.

De fleste faciliteter er åbne om efteråret, så du kan komme i varmt bad, og lave mad i de hyggelige udendørs køkkener.

Vi har sat en efterårspakke samen, som dækker en hel weekend i egen campingvogn, med diverse gode forkælelses sager.

Se detaljer om pakken herunder.

 • Efterårspakke, Weekend
  Kr. 700,-
  Egen vogn på valgfri plads, 2 voksne, et spil minigolf, en pose Haribo slik, en pizza og 2 fadøl. Plus forbrug af strøm
 • Morgenbrød
  Inkluderet
  Alle dage. Afhentes i kiosken hver morgen

Bedsteforældre tilbud

Bedsteforældre - Tilbud - Hjarbæk Fjord Camping

Der er ikke noget som en god ferie for bedsteforældre og børnebørn.

Hos Hjarbæk Fjord camping synes vi det er rigtigt hyggeligt når flere generationer hygger sig på vores Campingplads. Derfor har vi lavet en god pakke for bedsteforældre og deres børnebørn, med mange gode ting inkluderet, så bedsteforældrene kun behøver at hygge sig, slappe af, og lege med børnebørnene.

Når de “gamle” skal have lidt ro, kan børnebørnene underholde sig på vores store legeplads, eller i vores Gameroom, som alle gæster på pladsen har adgang til.

Vi har sammensat en pakke, så der er lidt af hvert for store og små. Tag jeres campingvogn med og få en hyggelig ferie med dine børnebørn.

*Bedsteforældre pakken skal være bestilt og betalt inden ankomst

 • 4 overnatninger, 2 bedsteforældre & 2 børnebørn
  Kr. 2.000,-
  Egen vogn på valgfri plads, et spil minigolf, en gammeldags isvaffel med to kugler og guf, en kanotur og en Pizza til alle. Strømforbrug er inkluderet.
 • Kanotur
  Inkluderet
 • Morgenbrød
  Inkluderet
  Alle dage. Afhentes i kiosken hver morgen

Campingpakker

Udsigt op med terrassepladser

Vores All Inclusive Campingpakke består af:

En uge i egen campingvogn/telt/autocamper, inklusiv strøm, bad, morgenbrød, gammeldaws isvaffel med to kugler, hjemmelavet guf, en pizza til alle, kanotur, et spil minigolf for hele familien, en tur på vores nye SUB/standup Paddle Board og bål-hygge med snobrød til alle. Der er brænde til frit brug på bålpladsen.

 • 2 voksne og 2 børn, pr. uge
  Kr. 3.200,-
  Betalt via onlinebooking inden ankomst
 • 1 voksen og 2 børn, pr. uge
  Kr. 2.550,-
  Betalt via onlinebooking inden ankomst
 • 2 voksne, pr. uge
  Kr. 2.200,-
  Betalt via onlinebooking inden ankomst

Hyttepakke

Hytte ved Hjarbæk Fjord Camping

Vores All Inclusive Hyttepakke består af:

4 personer i standard hytte, inklusiv strøm, morgenbrød alle dage, en gammeldags isvaffel til alle, pizza, et spil minigolf, en tur i kano på den smukke Hjarbæk Fjord, og bål-hygge med snobrød til alle. Der er brænde til frit brug på bålpladsen.

 • 4 personer, pr. uge
  Kr. 5.400,-
  Book via link herunder

Golfpakke

Golfbaner - Hjarbæk Fjord Camping

Golfpakke Weekendtur:

Ankomst fredag eftermiddag. Afgang søndag kl. 11.00.

Overnatning foregår i vores hyggelige hytte med toilet, varmt vand,  aircondition og strøm. Der kan bades i vores servicebygning, der ligger lige ved siden af hytten. Vi redder jeres senge.

Fredag serverer vi pastasalat, med kylling og bacon i vores lille cafe samt en fadøl fra Hancock eller et glas vin. Morgenmad lørdag består af vores gourmet model, som står klar til jer i cafeen efter nærmere aftale.

Golf på Hjarbæk Golfcenter én dag. Der medbringes en voucher, der afleveres i golfklubben. Bestilling af starttider bookes via Golfbox.

Efter Golf runden kan I finde fred og ro på campingpladsen, og måske opleve en fantastisk solnedgang, mens I går tur i den varierede natur, ved fjord, skov og marker. Aftensmaden består af en pizza med salat, som I henter i butikken og spiser i hytten.

Søndag kan i hente vores lille morgenmadspakke i butikken og nyde den i hytten. Der checkes ud senest kl. 11.00 og vi klarer slutrengøringen for jer.

 • Golfpakke, to personer i hytte
  Kr. 2.950,-
  Inkl. Golf voucher, 2 overnatninger, 2 morgenmad, og 2 aftensmad
 • Aftensmad, fredag
  Inkluderet
  Pastasalat med kylling og bacon, 1 fadøl eller et glas vin
 • Morgenmad, Gourmet, lørdag
  Inkluderet
  2 kaffe/te, 1 brik juice æble eller appelsin, 2 valgfri rundstykker, 1 skive rugbrød, 2 brikker smør, 1 brik marmelade, 2 kuvert ost, 1 rejeost, 2 skiver kalkunbryst, 1 omelet, 1 kanelsnegl, 1 græsk yoghurt med frugtstykker, 1 kasse til opbevaring plus bestik, serviet, salt og peber
 • Aftensmad, lørdag
  Inkluderet
  Pizza med salat, 1 fadøl eller et glas vin
 • Morgenmad, Basis, søndag
  Inkluderet
  1 kaffe/te, 2 valgfri rundstykker, 2 brikker smør, 1 brik marmelade , 1 kuvert ost, 1 rejeost, 1 kasse til opbevaring plus bestik og serviet

Andre gode pakketilbud

Book camping hos hjarbæk fjord