Golfpakke

Golfbaner - Hjarbæk Fjord Camping

Golfpakke Weekendtur:

Ankomst fredag eftermiddag. Afgang søndag kl. 11.00.

Overnatning foregår i vores hyggelige hytte med toilet, varmt vand,  aircondition og strøm. Der kan bades i vores servicebygning, der ligger lige ved siden af hytten. Sengene vil være opredte ved ankomst.

Fredag serverer vi pastasalat, med kylling og bacon i vores lille cafe samt en fadøl fra Hancock eller et glas vin. Morgenmad lørdag består af vores gourmet model, som står klar til jer i cafeen efter nærmere aftale.

Golf på Hjarbæk Golfcenter én dag. Der medbringes en voucher, der afleveres i golfklubben. Bestilling af starttider bookes via Golfbox.

Efter Golf runden kan I finde fred og ro på campingpladsen, og måske opleve en fantastisk solnedgang, mens I går tur i den varierede natur, ved fjord, skov og marker. Aftensmaden består af en pizza med salat, som I henter i butikken og spiser i hytten.

Søndag kan i hente vores lille morgenmadspakke i butikken og nyde den i hytten. Der checkes ud senest kl. 11.00 og vi klarer slutrengøringen for jer.

 • Golfpakke, to personer i hytte
  Kr. 3300,-
  Inkl. Golf voucher, 2 overnatninger, 2 morgenmad, og 2 aftensmad
 • Aftensmad, fredag
  Inkluderet
  Pastasalat med kylling og bacon, 1 fadøl eller et glas vin
 • Morgenmad, Gourmet, lørdag
  Inkluderet
  2 kaffe/te, 1 brik juice æble eller appelsin, 2 valgfri rundstykker, 1 skive rugbrød, smør, marmelade, 2 skiver ost, rejeost, blødkogt æg, 1 kanelsnegl, 1 græsk yoghurt med frugtstykker.
 • Aftensmad, lørdag
  Inkluderet
  Pizza med salat, 1 fadøl eller et glas vin
 • Morgenmad, Basis, søndag
  Inkluderet
  1 kaffe/te, 2 valgfri rundstykker, smør, rejeost, marmelade, 1 skive ost.