Sommer campingBesøg os i det skønne Midtjylland

Lad turen gå til Jylland og tag på sommercamping i naturskønne Hjarbæk. Hjarbæk Fjord Campingplads har en enestående beliggenhed ved den sydlige del af Limfjorden. Campingpladsen ligger i et kuperet terræn, der giver pladserne en fantatisk udsigt over fjorden. Her vil man kunne nyde de smukke farver på himlen en sommeraften og se de lyse morgener spejle sig i vandet. Hjarbæk Fjord Campingplads giver jer en unik campingoplevelse i sommeren.

Familiecamping hos Hjarbæk

Hjarbæk sommercamping tilbyder en masse lækre faciliteter, så I kan slappe af og nyde jeres ferie. På pladsen finder i en opvarmet pool, så alle kan komme i vandet uanset vejret. Der er legeplads, hvor alle legebørn, store som små, kan få mange timers sjov til at gå. Hele sommeren igennem tilbyder vi masser af spændende sommeraktiviteter for hele familien.

Sommeroplevelser for alle

Tag på camping i det danske Jylland, for her finder i masser af oplevelser for hele familien, både voksne og børn! Udbuddene er mange uanset interesse. Sommercamping i Hjarbæk byder blandt andet på mange oplevelser for den aktive campist. Her finder du gode muligheder for at tage på lystfiskeri eller køre mountainbike på Danmarks længste MTB-spor, der ligger i nærheden af Viborg.

I det naturskønne Himmerland er der masser af muligheder for at tage på gå- eller løbeture og opleve den fantastiske natur, som Hjarbæk ligger i. Er du til en runde golf, ligger Hjarbæk Fjord Golf Klub lige i nærheden.

Hvis en tur på vandet lyder mere tiltalende, er der rig mulighed for at prøve kano, SUB eller havkajak og nyde Limfjorden fra en anden vinkel med et flot kig til campingpladsen.

Sommercamping i Danmark byder på en masse oplevelser, så I kan få en fantastisk tur til sommer. Book jeres ophold hos Hjarbæk Fjord Camping – vi ser frem til at give jer en skøn oplevelse!

Sommercamping

En sommer tilbringes bedst med familien på camping. Den hyggelige ferieform giver anledning til gode snakke, nærvær og sjove oplevelser – foruden en masse skønne ferieminder. Hvis du drømmer om en nem og bekvem sommerferie fyldt med afslapning og hyggeligt samvær med familien, så er vores campingpakker til dig. Læs mere om vores unikke sommerpakke her på siden.  

Tag familien med på camping

Intet kan måle sig med en lun sommerdag på en campingplads i Danmark. Naturen i fuldt flor, forfriskende badevand, sødmefulde jordbær og snobrød over bål. Det er bare nogle af de ting, der gør det danske sommerland til noget særligt.

Det er ingen hemmelighed, at det er populært at tage på camping med familien over sommeren. Mange benytter sig af campingpakker, fordi det er en nem og enormt hyggelig måde at holde ferie på, hvor der samtidig er mange muligheder for leg og sjove aktiviteter for børnene. Hos Hjarbæk Fjord Camping er der aldrig langt til en forfriskende dukkert i Limfjorden og en god isvaffel.

Vores campingpladser i Midtjylland ligger 14 km fra Viborg og 22 km fra Skive i den sydlige del af Limfjorden. Det er derfor nemt at besøge en af de fine byer, hvis I har brug for lidt afveksling fra sol og badeture, eller I vil spise på en af de talrige caféer i byerne. 

Sommerpakke til campingferien

Det er dejligt at kunne læne sig tilbage og slappe af på sin ferie uden hele tiden at skulle planlægge nye aktiviteter for børnene. Hos os behøver I ikke opfinde den dybe tallerken hele tiden. Vi har nemlig sammensat den hyggeligste all inclusive sommerpakke til jer, der søger en skøn sommerferie med rare og glade stunder med familien. Her er der et stort fokus på familieaktiviteter, som skaber fællesskab og dejlige sommerminder.

Stemning fra pladsen

Sommer Camping ved limfjorden